Βιομετρικό ρολόι, το απόλυτο gadget για την παρακολούθηση της φυσικής σου κατάστασης. Πλέον, τα νέας γενιάς DAS.4 smartwatches ενσωματώνουν και λειτουργίες που καταγράφουν και αναλύουν τα ατομικά βιολογικά μας στοιχεία με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας μας. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα γνωρίσεις τις πιο σημαντικές από αυτές και για το πως μπορούν να αλλάξουν την δική σου καθημερινότητα.

Βιομετρικό ρολόι: Αυτές είναι οι λειτουργείς του που κάνουν την διαφορά

1. Μετρά κάθε σου βήμα

Κατ’ αρχάς, ένα βιομετρικό ρολόι πρέπει να μπορεί να μετρά με ακρίβεια τα βήματά σου. Αυτή η ρύθμιση είναι προεπιλεγμένη και πραγματοποιείται αυτόματα σε κάθε νέο smartwatch της DAS.4 με βιομετρικές λειτουργίες.

2. Καταγράφει κάθε απόσταση που διανύεις

Σπίτι – δουλειά, δουλειά – γυμναστήριο ή super market – παιδικός σταθμός; Μέτρα κάθε απόσταση που διανύεις με τα πόδια, καθώς και τον ακριβή χρόνο της διαδρομής σου, με το νέο σου βιομετρικό smartwatch. ΤΟ SG14 smartwatch όχι μόνο θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα, αλλά και θα το καταγράψει με απόλυτη ακρίβεια.

3. Παρακολουθεί τους ρυθμούς της καρδιάς σου

Μέτρα τους ρυθμούς της καρδιάς σου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στο νέο DAS.4 SG05 βιομετρικό σου ρολόι. Αξιοποίησε αυτή την δυνατότητα για να ανεβάσεις το επίπεδο της αθλητικής σου προπόνησης με βάση τους καρδιακούς σου ρυθμούς.

4. Αναλύει την ποιότητα του ύπνου σου

Όσο εσύ κοιμάσαι, το έξυπνο βιομετρικό σου ρολόι θε μετράει αυτόματα και με ακρίβεια τόσο το χρόνο όσο και την ποιότητα του ύπνου σου. Φόρεσε λοιπόν το SG08 smartwatch σου κατά την διάρκεια του ύπνου σου και ανακάλυψε πόσο, αλλά και πώς κοιμάσαι χάρη στη λειτουργία καταγραφής ύπνου.

5. Βιομετρικό ρολόι σε ρόλο… personal trainer!

Οι μετρήσεις ενός βιομετρικού ρολογιού νέας γενιάς περιλαμβάνουν την δυνατότητα καταγραφής των επιδόσεών μας σε διάφορα αθλήματα. Το SL20 smartwatch, η νέα άφιξη της DAS.4, σου προσφέρει πολλαπλή ανάλυση ποικίλων αθλημάτων εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων, ενώ είναι ιδανικό και για πιο εξειδικευμένα sports όπως η αναρρίχηση.

6. Καταγράφει τις θερμίδες που καις

Παράλληλα με την δυνατότητα ανάλυσης αθλημάτων, τα κορυφαία βιομετρικά ρολόγια της αγοράς, όπως το SG12 smartwatch, μετρούν και τις θερμίδες που καις κατά την διάρκεια της προπόνησής σου. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις ανάλογα το ασκησιολόγιο, αλλά και την δίαιτά σου, με βάση τις ανάγκες σου.

7. Λειτουργεί ακόμα και ως θερμόμετρο!

Πόσες φορές θα ευχόσουν να έχεις κάπου κοντά σου ένα θερμόμετρο για να καταγράψεις τη θερμοκρασία του σώματός σου; Τώρα, με τις βιομετρικές δυνατότητες του νέου SG30 smartwatch μπορείς. Το έξυπνο αυτό ρολόι σε ειδοποιεί αυτόματα κάθε φορά που η θερμοκρασία σου υπερβαίνει τους 37.5 βαθμούς, με την ελάχιστη απόκλιση των ± 0,2 βαθμών.

8. Βιομετρικό ρολόι με εκτίμηση μέτρησης* της αρτηριακής σου πίεσης…

Ο σωστός τρόπος για να μετρήσεις την αρτηριακή σου πίεση είναι το πιεσόμετρό σου, το οποίο και δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Ωστόσο, το νέο SG10 smartwatch ενσωματώνει ειδική τεχνολογία η οποία μπορεί να την μετρήσει κατά προσέγγιση. Φορώντας το, μπορείς να έχεις μία πρώτη ένδειξη για το που περίπου κυμαίνεται, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

9… και του οξυγόνου στο αίμα σου

Οι καινοτόμες λειτουργίες των βιομετρικών ρολογιών της DAS.4 δε σταματούν εδώ. Με το πάτημα ενός κουμπιού στην οθόνη του νέου SG08 smartwatch σου μπορείς σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να έχεις μία κατά προσέγγιση εκτίμηση μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα σου. Φυσικά, για μετρήσεις ακριβείας, θα χρειαστείς οπωσδήποτε το οξύμετρό σου.

10. Σου υπενθυμίζει πότε πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ!

Μήπως κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου σου ή στον καναπέ σου περισσότερο απ΄ όσο πρέπει; Το νέο SG22 smartwatch διαθέτει λειτουργία καθιστικής υπενθύμισης η οποία σου θυμίζει κάθε πότε πρέπει να κάνεις το διάλειμμά σου.

Ανακάλυψε το βιομετρικό ρολόι που ταιριάζει στις ανάγκες σου

Αναζητάς το κατάλληλο βιομετρικό ρολόι για τον έλεγχο της υγείας σου και τη βελτίωση της ποιότητας της αθλητικής σου προπόνησης; Ανακάλυψε τη νέα σειρά DAS.4 smartwatches με κορυφαίες λειτουργίες υγείας, καθώς και έξυπνες λειτουργίες όπως:

  • Απευθείας κλήση από το smartwatch
  • Ανοιχτή ακρόαση
  • Notifications για SMS, Messenger, Viber, WhatsApp και άλλες εφαρμογές
  • Πυξίδα ακριβείας
  • Γεωμαγνητική υποστήριξη
  • Remote music control
  • Χειρισμός κάμερας από απόσταση.

Μπες λοιπόν σήμερα στο www.das-4.com για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και απόκτησέ το με 2 χρόνια εγγύηση. Μπορείς επίσης να το δοκιμάσεις και από κοντά, στο κοντινότερό σου κατάστημα από το δίκτυο συνεργατών της DAS.4. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Σημείωση: Ένα smartwatch δεν υποκαθιστά καμία ιατρική συσκευή και δεν πραγματοποιεί μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε κάθε του λειτουργία υγείας πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Βιομετρικό ρολόι: Οι 10 top λειτουργίες του»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα γύρω από την τεχνολογία των
smartwatch στο DAS.4 blog.