Ολοκληρώθηκε η 34η Athens International Jewellery Show, στο Metropolitan Expo, όπου η εταιρεία μας TIMEBOX Α.Ε. συμμετείχε με το brand DAS.4 smartwatches & wearables.

Στo περίπτερο F30  παρουσιάστηκε η νέα συλλογή  για τη σαιζόν Spring / Summer 2022 με κύριο χαρακτηριστικό το fashion & fitness χαρακτήρα των  smartwatches.

Νέας τεχνολογίας σένσορες, amoled οθόνη, πολλές λειτουργίες, real time μετρήσεις υγείας, συνδεσιμότητα και κομψό σχεδιασμό! Τα λουράκια των smartwatches & fitness trackers, διακρίνονται για την άνεση και ευκολία στο καρπό, περισσότερο από ποτέ, ενώ λανσάρει και το new trend smartwatch με μπρασελέ!

Τέλος, τα νέα παιδικά «έξυπνα» ρολόγια (smartwatches) για ηλικίες από τεσσάρων ετών έως και επτά ετών εντυπωσίασαν, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν τα εφηβικά smartwatches για ηλιακές από 8 ετών έως και 14 ετών, για το design, λειτουργίες, δυνατότητες που προσφέρουν τόσο στους εφήβους όσο και στους γονείς τους και χρωματικές επιλογές!  Πλέον η DAS.4 smartwatches & wearables, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή αγοράς ενός «έξυπνου» ρολογιού για όλες τις ηλικίες και ανάγκες.

∆είτε ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το περίπτερο F30!

See you soon!

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Η Timebox Α.Ε. με το σήμα DAS.4 smartwatches & wearables στην Athens International Jewellery Show!»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα γύρω από την τεχνολογία των
smartwatch στο DAS.4 blog.