Smartwatch για παιδιά, μία πραγματικά εξαιρετική ιδέα δώρου. Οι μικροί μας φίλοι είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν χάρη στο χαρούμενο design, την οθόνη με τα έντονα χρώματα, αλλά και τις έξυπνες λειτουργίες του. Τα θετικά του όμως δε σταματούν εδώ, καθώς ένα πραγματικά έξυπνο ρολόι για παιδιά, όπως το νέο SKIDO smartwatch από την DAS.4, διαθέτει λειτουργίες που μπορούν ακόμα και να τα προστατεύσουν στην καθημερινότητά τους. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να χαρίσεις ένα τέτοιο πολύτιμο δώρο στο δικό σου αγόρι ή κορίτσι, τότε έλα να ανακαλύψουμε μαζί όλα του τα πλεονεκτήματα.

Smartwatch για παιδιά: Αυτές είναι οι λειτουργίες του που κάνουν την διαφορά

1. Δυνατότητα εντοπισμού παιδιού μέσω GPS

Κάθε μπαμπάς ή μαμά θέλει να γνωρίζει που βρίσκεται το παιδί του ανά πάσα στιγμή.  Ένα smartwatch για παιδιά με ενσωματωμένο GPS μπορεί να του προσφέρει αυτή την δυνατότητα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια του παιδιού. Οι μικροί μας φίλοι, φορώντας το νέο SKIDO Smartwatch με GPS, στέλνουν σήμα για το που βρίσκονται χάρη στον συνδυασμό τεσσάρων συχνοτήτων εντοπισμού, το οποίο και καταγράφεται μέσω ειδικού app. Έτσι, οι γονείς τους, που έχουν κατεβάσει το app στο κινητό τους, μπορούν ανά πάστα στιγμή να ενημερώνονται και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, όταν το παιδί βρίσκεται εκτός της περιοχής ασφαλείας που έχει οριστεί.

2. Δυνατότητα SOS τηλεφωνικών κλήσεων

Πλέον, τα περισσότερα παιδιά διαθέτουν ένα κινητό τηλέφωνο για ώρα ανάγκης. Αρκετές όμως είναι οι φορές που ξεχνούν σε ποιο σημείο βρίσκεται ή αμελούν να προσέξουν για τυχόν κλήσεις. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, όταν φορούν ένα έξυπνο ρολόι όπως το SKIDO smartwatch. Η συσκευή αυτή διαθέτει υποδοχή κάρτας SIM και υποστηρίζει τόσο εισερχόμενες όσο και εξερχόμενες κλήσεις. Μάλιστα, διαθέτει δυνατότητα SOS κλήσεων σε προεπιλεγμένους αριθμούς. Έτσι, όταν το παιδί θα χρειαστεί να καλέσει το μπαμπά ή τη μαμά, θα μπορεί να το κάνει εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ρολόι δεν επιτρέπει κλήσεις από άγνωστους αριθμούς.

+ Όλες οι σύγχρονες οι λειτουργίες ενός smartwatch προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παιδιών

Ένα σύγχρονο smartwatch για παιδιά κορυφαίας τεχνολογίας δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με ένα κλασικό έξυπνο ρολόι. Μεταξύ άλλων το νέο SKIDO smartwatch της DAS.4 είναι εξοπλισμένο με Full Touch Panel οθόνη 240*240, ενώ διαθέτει πιστοποίηση IP67 dustproof only. Η μπαταρία του διαρκεί έως και 4 μέρες, ενώ είναι απόλυτα συμβατό με λογισμικά Android και iOS.

Επίλεξε το ιδανικό smartwatch για παιδιά

Αναζητάς το ιδανικό έξυπνο παιδικό ρολόι; Το νέο SKIDO smartwatch, χάρη στις αμέτρητες δυνατότητές του, είναι η καλύτερη επιλογή σου. Με φιλικό μενού για τα παιδιά και νεανικό design που ξεχωρίζει, αποτελεί το απόλυτο must-have gadget που θα λατρέψουν οι μικροί και θα εκτιμήσουν οι… μεγάλοι. Ανακάλυψε τις ειδικές λειτουργίες του όπως:

 • SOS υποστήριξη έως 3 αριθμών
 • Απόρριψη αγνώστου αριθμού
 • Αποσύνδεση κατά την ώρα του μαθήματος
 • Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
 • έως 20 αριθμούς επιλογής
 • Ζώνη προστασίας – ασφάλειας
 • Ξυπνητήρι /Διατήρηση ιστορικού
 • Προσθήκη οικογενειακών αριθμών
 • Υπενθύμιση άφιξης στο Σχολείο
 • Υποστήριξη SMS
 • Υποστήριξη εισερχομένων – εξερχομένων κλήσεων
 • Φωνητική υποστήριξη συνομιλίας

Είναι διαθέσιμο σε δύο ζωηρά χρώματα για όλα τα γούστα: το light blue χρώμα για το αγόρι και το light rose για κορίτσι. Απόκτησέ το σήμερα μέσα από το www.das-4.com ή επισκέψου το κοντινότερό σου συνεργαζόμενο κατάστημα με την DAS.4 σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Smartwatch για παιδιά: Το τέλειο δώρο»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο DAS.4 Blog.