Smartwatch fitness, ο καθημερινός μας σύμμαχος υγείας! Με την τεχνολογία να κάνει συνεχώς άλματα, η νέα γενιά smartwatches της DAS.4 έρχεται να ενσωματώσει εφαρμογές και λειτουργίες που πραγματικά φροντίζουν για να είσαι υγιής, να αθλείσαι σωστά και να νιώθεις ευεξία κάθε στιγμή. Όσο τα φοράς στον καρπό σου, εκείνα μετρούν συνεχώς μία σειρά από σημαντικούς δείκτες για τον οργανισμό σου, ενώ σου προτείνουν και λύσεις για να βελτιώσεις την προπόνηση, τον ύπνο και ολόκληρη την καθημερινότητά σου. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει πραγματικά να τα επιλέξεις;

Απόκτησε ένα smartwatch fitness γιατί…

1. Θα παρακολουθεί τους καρδιακούς σου παλμούς real time

Η παρακολούθηση των παλμών και της αρτηριακής πίεσης είναι εξαιρετικά σημαντική για την καλή σου υγεία. Το SG14, το κορυφαίο fitness smartwatch της DA.4 είναι εξοπλισμένο με real time heart rate monitor που σε βοηθά να παρακολουθείς τα επίπεδα της φυσικής σου κατάστασης και της καθημερινής σου πίεσης. Επιπλέον διαθέτει μετρητή οξυγόνου αλλά και… θερμίδων.

2. Θα γίνει ο νέος προσωπικός σου trainer

Όλα πλέον βρίσκονται στον καρπό σου! Επίλεξε το κατάλληλο fitness smartwatch και κατάγραψε δεδομένα από τον περίπατό σου, το joking ή τις επιδόσεις σου στο αγαπημένο σου άθλημα. Το SG04, χάρη στην τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, σου παρέχει πλήρεις πληροφορίες για την ποδηλασία, το κολύμπι και την γυμναστική σου, καθώς και προτάσεις για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

3. Θα σε οδηγήσει σε νέες συναρπαρστικές «περιπέτειες»

Κάνε το επόμενο βήμα και απόλαυσε μία πραγματική ορειβατική δοκιμασία στο βουνό! Το SG12 εντοπίζει την θέση σου χάρη στο ενσωματωμένο GPS, ενώ είναι επίσης εξοπλισμένο με γυροσκόπιο, αλτίμετρο και άριστη γεωμαγνητική υποστήριξη. Διαθέτει και υποδοχή κάρτας sim, έτσι ώστε να πραγματοποιείς τις κλήσεις σου όπου και αν βρίσκεσαι, απευθείας από το κινητό σου.

4. Θα συνοδεύσει κάθε σου βήμα με… μουσική!

Μην σταματάς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου playlist όσο αθλείσαι! Φτάσε τους στόχους σου μετά… μουσικής, επιλέγοντας τραγούδια από το νέο SG08 Smartwatch σου. Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth 4.0 που το καθιστά ιδανικό για την ασύρματη επικοινωνία με earbuds, ενώ υποστηρίζει τη λειτουργία remote control music!

5. Θα σε βοηθήσει να κοιμάσαι καλύτερα

Τα καλύτερα fitness smartwatches δεν σταματούν να καταγράφουν ευφυή στατιστικά ούτε και κατά την διάρκεια του ύπνου σου. Το νέο SL16 καταγράφει ολόκληρο τον κύκλο της νυχτερινής σου ξεκούρασης, αξιολογώντας τον και προτείνοντάς σου λύσεις για να τον βελτιώσεις.

6. Θα γίνει ο σύμμαχός σου ενάντια στην καθιστική ζωή

Ένας από τους βασικούς εχθρούς της καλής υγείας είναι η καθιστική ζωή. Ευτυχώς, κάθε fitness smartwatch της DAS.4, όπως το νέο SL14 Smartwatch, είναι εξοπλισμένο με λειτουργία υπενθύμισης της καθιστικής μας κατάστασης, ειδοποιώντας μας για το πότε πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ ή το γραφείο μας.

7. Θα σε κρατήσει σε «επαφή» με τους δικούς σου!

Ποιος είπε ότι η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσα από το τηλέφωνο; Το SG10 δεν είναι απλώς ένα fitness smartwatch, αλλά ένα ολοκληρωμένο gadget με δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων και ανοιχτή ακρόαση. Έτσι, θα μπορείς να επικοινωνείς με φίλους και συνεργάτες, ακόμα και κατά την διάρκεια της προπόνησής σου.

+1.   Ένα smartwatch fitness είναι πραγματικά άνετο στο χέρι!

Κάθε fitness smartwatch είναι σημαντικό να προσφέρει άνετη εφαρμογή στο χέρι. Γι’ αυτό η DAS.4 Smartwatch σχεδιάζει όλα της τα ρολόγια με γνώμονα την άνεση και την εργονομία, όπως για παράδειγμα το SG08. Είτε το επιλέξεις με πλαστικό είτε με δερμάτινο λουράκι, παραμένει το ίδιο ελαφρύ και βολικό, έτσι ώστε να απολαμβάνεις απρόσκοπτα κάθε σου δραστηριότητα.

Ανακάλυψε το smartwatch fitness που σου ταιριάζει από τη νέα σειρά της DAS.4 εδώ.

«Σου άρεσε το νέο μας άρθρο Smartwatch fitness: 7+1 λόγοι για να το επιλέξεις!»
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο DAS.4 Blog
.