Ρολόι τηλέφωνο με κάρτα SIM, ένα πραγματικά ξεχωριστό gadget που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο σε όλους μας. Όχι μόνο συνδυάζει την κομψότητα ενός ρολογιού με τις λειτουργίες ενός σύγχρονου smartwatch, αλλά προσφέρει επιπλέον και την δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων! Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, επιλέγοντας ένα τέτοιο ρολόι. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να σκεφτείς την αγορά του; Τους συγκεντρώσαμε και στους παρουσιάζουμε!

Επίλεξε ένα ρολόι τηλέφωνο γιατί….

1. Θα σε καλύψει όταν το smartphone σου μείνει από μπαταρία

Πόσες φορές σου έχει τύχει να χρειάζεσαι επειγόντως το κινητό σου τηλέφωνο και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί έχει πέσει από μπαταρία; Με ένα σύγχρονο smartwatch ρολόι από την DAS.4, θα είσαι πάντα καλυμμένος. Μάλιστα, να είσαι σίγουρος ότι η μπαταρία του θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από αυτή του smartwatch σου… Ενδεικτικά και μόνο, η μπαταρία του SG12 smartwatch αντέχει έως και 5 μέρες σε πλήρη λειτουργία, χωρίς φόρτιση.

2. Θα γίνει το 2ο κινητό σου τηλέφωνο!

Πολλοί από εμάς χρειαζόμαστε όχι ένα, αλλά δύο διαφορετικούς αριθμούς κινητού τηλεφώνου. Έτσι, μπορούμε να διαχωρίζουμε αποτελεσματικά τις προσωπικές από τις επαγγελματικές μας επαφές, αλλά και να μειώνουμε τα κόστη της επικοινωνίας μας. Ωστόσο, τα περισσότερα smartphones δεν εξοπλίζονται με δεύτερη υποδοχή SIM. Τι θα έλεγες λοιπόν για ένα πρωτότυπο DAS.4 ρολόι τηλέφωνο που την διαθέτει;

3. Ένα ρολόι τηλέφωνο κλέβει πάντα τις εντυπώσεις

Ναι, ξέρουμε ότι δεν είναι αυτοσκοπός σου. Τι να κάνουμε όμως που αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα, αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα νέο ρολόι τηλέφωνο με την υπογραφή DAS.4; Άσε τους άλλους να θαυμάσουν το SG10 smartwatch όσο το φοράς και να ενθουσιαστούν όσο εσύ θα απαντάς στις κλήσεις σου απευθείας από αυτό.

4. Υποστηρίζει ανοιχτή ακρόαση

Ορίστε άλλη μία εξαιρετικά χρήσιμη δυνατότητα που θα σου προσφέρει ένα έξυπνο ρολόι τηλέφωνο της DAS.4. Οδηγείς το αυτοκίνητό σου και θέλεις να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου από το κράτημα μίας συσκευής; Βρίσκεσαι στο γραφείο σου και χρειάζεται να βάλεις την επαγγελματική σου κλήση σε ανοιχτή ακρόαση για να την ακούσουν και οι συνάδερφοί σου; Το SG12 smartwatch θα γίνει ο συνεργάτης που θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

5. Είναι συμβατό για κλήσεις σε Viber, WhatsApp & Messenger

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα μιλούσες στο Viber, το WhatsApp ή το Facebook Messenger απευθείας από το… smartwatch σου; Και όμως, τώρα μπορείς να το κάνεις και μάλιστα εντελώς δωρεάν, ακριβώς όπως και με το smartphone σου, αρκεί να διαθέτεις ένα έξυπνο ρολόι τηλέφωνο από τη νέα συλλογή DAS.4.

6. Ένα ρολόι τηλέφωνο συνδυάζεται τέλεια με τα κατάλληλα ακουστικά!

Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα έξυπνο ρολόι κινητό με τόσο σύγχρονες λειτουργίες, τότε σου προτείνουμε να συνοδεύσεις την αγορά σου με τα κατάλληλα ασύρματα ακουστικά. Απόλαυσε τις κλήσεις ή τη μουσική σου από το… DAS.4 smartwatch σου με τα brand new AR01 ασύρματα ακουστικά. Με μόλις μία ώρα φόρτισης σου εξασφαλίζουν ομιλία και ακρόαση μουσικής έως και 5 ώρες. Επιπλέον, υποστηρίζουν 3D surround ήχο (ιδανικό για gaming).

+1.  Σου προσφέρει όλες τις νέες λειτουργίες που ζητάς!

Δεν ξέρουμε αν το θεωρείς αυτονόητο, αλλά καλό θα ήταν να σου υπενθυμίσουμε ότι ένα DAS.4 ρολόι τηλέφωνο δεν παύει να σου προσφέρει όλα εκείνα τα κορυφαία functions που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου όπως:

  • Notifications για νέα μηνύματα και για social media
  • Ηeart rate monitor
  • Καταγραφή βημάτων και προγράμματα άσκησης
  • Αποθήκευση δεδομένων για τουλάχιστον 7 ημέρες
  • Γεωμαγνητική υποστήριξη
  • Χρήση κάμερας από απόσταση

+ πολλές ακόμα λειτουργίες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει μέσα από τις κορυφαίες σου επιλογές σε ρολόγια τηλέφωνα. Για να είσαι μάλιστα απόλυτα σίγουρος για την αγορά σου, η TIMEBOX S.A., επίσημος εισαγωγέας τοu brand DAS.4 στην Ελλάδα, σε καλύπτει με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Είσαι έτοιμος να κάνεις την διαφορά;

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Ρολόι τηλέφωνο με κάρτα SIM»;
Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο
DAS.4 Blog.