Ρολόι παλμογράφος, ένα έξυπνο εργαλείο που μετρά τους σφυγμούς της καρδιάς μας ανά λεπτό. Είναι ιδανικό για όσους αθλούνται και θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, αλλά και για εκείνους που απλά θέλουν να κάνουν ένα τσεκ στην υγεία τους ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Πώς όμως λειτουργεί και ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές της αγοράς με βάση τις ανάγκες σου; Μάθε τα πάντα στο κείμενο που ακολουθεί.

Ρολόι παλμογράφος: Σε συνεχή λειτουργία, 24/7

Κάθε νέο smartwatch της DAS.4 είναι εξοπλισμένο με οπτικό αισθητήρα καρδιακών παλμών. Ο αισθητήρας αυτός καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τους καρδιακούς μας παλμούς καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί όσο εμείς κοιμόμαστε, συγκεντρώνοντας χρήσιμα δεδομένα για τον ύπνο μας.

Επιπλέον, οι μετρήσεις του μπορούν να μας βοηθήσουν έτσι ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της γυμναστικής μας. Η παρακολούθηση καρδιακών παλμών κατά την άσκηση μας δείχνει πόσο έντονα ή εύκολα λειτουργεί η καρδιά μας. Γνωρίζοντας τους καρδιακούς μας παλμούς κατά την διάρκειά της, μπορούμε να προσαρμόσουμε την ένταση της προπόνησης, αποφεύγοντας τα πιο συνηθισμένα λάθη, όπως δηλαδή να αθλούμαστε πολύ έντονα ή όταν βρισκόμαστε στα πρόθυρα υπερκόπωσης.

Εξασφάλισε μία ακριβή μέτρηση των παλμών σου!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσεις μία ακριβή μέτρηση των καρδιακών σου ρυθμών με το ρολόι παλμογράφο είναι να το φορέσεις σωστά. Γι’ αυτό, βεβαιώσου ότι το smartwatch σου είναι σωστά στερεωμένο στον καρπό σου. Το λουράκι πρέπει να είναι σταθερό, το περικάρπιο να εφάπτεται με το δέρμα και να μην υπάρχουν εμπόδια.

Ανακάλυψε τα ολοκαίνουργια smartwatches της DAS.4 με παλμογράφο

Αναζητάς το πιο σύγχρονο και αξιόπιστο έξυπνο ρολόι με παλμογράφο; Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει μέσα από την ολοκαίνουργια σειρά της DAS-4. Κάθε της smartwatch και smartband είναι εξοπλισμένο με παλμογράφο, καθώς και πολλές ακόμα σύγχρονες λειτουργίες για την άθληση, την υγεία και την ευεξία σου. Η νέα άφιξη της εταιρείας είναι το ολοκαίνουργιο SL20 smartwatch που συνδυάζει μοναδικό στιλ και κορυφαίες λειτουργίες όπως η δυνατότητα κλήσεων. Επιπλέον, πρόκειται για την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να παρακολουθούν και να βελτιώνουν τις αθλητικές τους επιδόσεις. Μεταξύ άλλων διαθέτει:

  • Παλμογράφο
  • Πολλαπλή ανάλυση αθλημάτων (εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους, Τρέξιμο, Πεζοπορία, Αναρρίχηση, Περπάτημα)
  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης
  • Μέτρηση οξυγόνου αίματος
  • Βηματομετρητή
  • Μέτρηση θερμίδων.

Ανακαλύψτε το SL20, το κορυφαίο ρολόι παλμογράφο σε 3 μοναδικά χρώματα: μαύρο, ασημί ή ροζ χρυσό.

Σημείωση: Ένα smartwatch δεν υποκαθιστά την ιατρική συσκευή του παλμογράφου και δεν πραγματοποιεί μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε αυτή την λειτουργία του πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Σου άρεσε το νέο μας άρθρο «Ρολόι παλμογράφος: Ιδανικός σύμμαχος άθλησης και υγείας»;

Διάβασε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο νέο DAS.4 Blog.