Βιομετρικά ρολόγια, τα gadgets νέας γενιάς που έρχονται να αναβαθμίσουν τη φυσική μας κατάσταση. Χάρη στις προηγμένες τους λειτουργίες, καταγράφουν και αναλύουν βασικά δεδομένα για την υγεία μας, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την ευεξία και τον τρόπο ζωής μας. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να αποκτήσουμε το δικό μας; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Βιομετρικά ρολόγια: Οι 6 πιο σημαντικές λειτουργίες τους για την υγεία σου

Τα βιομετρικά ρολόγια προσφέρουν σημαντικές λειτουργίες που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Μεταξύ άλλων:

1. Μετρούν τον καρδιακό σου ρυθμό 24/7

Παρακολούθησε τον καρδιακό σου ρυθμό σε πραγματικό χρόνο με τo SG12 smartwatch. Διαθέτει real time heart rate monitor, που σε βοηθά να παρακολουθείς τα επίπεδα της φυσικής σoυ κατάστασης και της καθημερινής σου πίεσης. Επίσης, αποθηκεύει όλα τα δεδομένα των καρδιακών σου παλμών, καθώς και τη μεταβλητότητα της καρδιακής συχνότητας για τουλάχιστον 7 ημέρες

2. Διαθέτουν πολλαπλή ανάλυση αθλημάτων

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου άθλημα, το SG22 smartwatch σε καλύπτει. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει την ακριβή παρακολούθηση των κινήσεών σου σε μία σειρά αθλημάτων και αθλητικών δραστηριοτήτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όπως: τρέξιμο, πεζοπορία, αναρρίχηση και περπάτημα.

3. Τα βιομετρικά ρολόγια ανιχνεύουν τον κορεσμό οξυγόνου (blood oxygen)

To blood oxygen αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ζωτικούς δείκτες που αντανακλούν την παροχή οξυγόνου στο αίμα. Το SG08 smartwatch παρέχει αυτόματα 24ωρη ανίχνευση επιπέδου SpO2, ανεξάρτητα από την εργασία, την άσκηση ή τον ύπνο. Φυσικά, δε μπορεί σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσει ιατρική συσκευή.

4. Μετρούν την αρτηριακή πίεση (blood pressure)

Η αρτηριακή πίεση και η μέτρησή της διαδραματίζουν βασικό ρόλο για την καλή υγεία και την ευεξία μας. Το SG10 smartwatch πραγματοποιεί μία κατά προσέγγιση μέτρηση της αρτηριακής μας πίεσης όπου και αν είμαστε με ένα απλό πάτημα στην οθόνη του, συμβάλλοντας θετικά στην καλή υγεία μας.

5. Παρακολουθούν επιστημονικά τον ύπνο σου

Όλα τα βιομετρικά ρολόγια της DAS.4 μπορούν να εντοπίσουν και να διαγνώσουν την κατάσταση του ύπνου μας, προσφέροντάς μας προτάσεις για καλύτερη ξεκούραση. Όσο εμείς κοιμόμαστε, παρακολουθούν τον καρδιακό μας ρυθμό, αναλύουν την αναπνοή μας και βαθμολογούν τη συνολική ποιότητα ύπνου.

6. Τα βιομετρικά ρολόγια καταγράφουν τη θερμοκρασία σώματός σου

Άλλη μία καινοτομία που φέρνει το νέο SG30 smartwatch είναι η δυνατότητα καταγραφής της θερμοκρασίας του σώματός σου. Οι νέας τεχνολογίας σένσορες ακρίβειας που διαθέτει, λαμβάνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα εντός της ημέρας τη θερμοκρασία σώματος σου. Έτσι, όταν αυτή υπερβεί τους 37,5 βαθμών, σου στέλνει ειδοποίηση!

Bιομετρικά ρολόγια και οι 6 top smart λειτουργίες τους

Φυσικά, τα βιομετρικά ρολόγια της DAS.4 ανήκουν στην κατηγορία των έξυπνων ρολογιών. Αυτό σημαίνει ότι είναι εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες smart τεχνολογίες & σενσορες και φυσικά διαθέτουν κομψό σχεδιασμό. Μεταξύ άλλων:

1. Διαθέτουν πολλά και διαφορετικά γραφικά για το καντράν τους

Με το SG22 smartwatch, μπορείς να επιλέξεις τα γραφικά που θα έχει η οθόνη του, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο στιλ ή την διάθεσή σου. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και άλλαξέ το ανά πάσα στιγμή.

2. Σε ενημερώνουν για τον καιρό…

Φορώντας το DAS.4 smartwatch σου, είσαι πάντα ενημερωμένος για την θερμοκρασία που επικρατεί στην περιοχή σου, καθώς και για τυχόν αλλαγές της. Έτσι, μπορείς να είσαι πάντα προετοιμασμένος.

3. … και για ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό

Επίλεξε ποια είναι όλα εκείνα τα σημαντικά notifications για τα οποία θέλεις να ενημερώνεσαι και δες τις ανακοινώσεις απευθείας στην οθόνη του smartwatch σου. Έτσι, είσαι πάντα ενήμερος για τις κλήσεις, τα μηνύματα και όλες τις ειδοποιήσεις σε Facebook, Instagram, Viber, Messenger και όλα τα social media.

4. Σε συνοδεύουν με την αγαπημένη σου μουσική

Απόλαυσε το τρέξιμο ή το τζόκινγκ σου με αγαπημένη μουσική χωρίς το τηλέφωνο. Τα DAS.4 smartwatch συνδέεται στο smartphone σου μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σου να επιλέξεις και να αλλάξεις τα τραγούδια που ακούς.

5. Τα βιομετρικά ρολόγια σε ωθούν σε περιπέτειες εντός και εκτός πόλης

Ανακάλυψε τη χαρά της πεζοπορίας στο βουνό με το SG12 smartwatch. Το μοντέλο διαθέτει γυροσκόπιο, αλτίμετρο και γεωμαγνητική υποστήριξη υψηλής ανάλυσης. Έτσι, έχεις πλήρη δεδομένα για τις συνθήκες της περιοχής όπου βρίσκεσαι.

6. Αναβαθμίζουν την επικοινωνία σου

Επίλεξε ένα smartwatch με υποδοχή κάρτας SIM και δυνατότητα ανοιχτής ακρόασης που θα αναβαθμίσει την επικοινωνία σου. To SG12 smartwatch αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς εκτός από ένα κορυφαίο sport και βιομετρικό ρολόι, σου επιτρέπει να πραγματοποιείς κλήσεις απευθείας από το κινητό σου.

Ανακάλυψε τα κορυφαία βιομετρικά ρολόγια της αγοράς

Αναζητάς την κορυφαία γκάμα της αγοράς σε βιομετρικά ρολόγια που συνδυάζουν έξυπνες λειτουργίες υγείας, κομψό σχεδιασμό και κορυφαία σχέση τιμής-ποιότητας; Ανακάλυψε τη νέα σειρά DAS.4 smartwatches μέσα από το www.das-4.com και επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Όλα τα μοντέλα του brand προσφέρονται με:

  • 2 χρόνια εγγύηση
  • Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας

+    Την εγγύηση ποιότητας της TIMEBOX S.A., επίσημου εισαγωγέα DAS.4 στην Ελλάδα.

Τα βιομετρικά ρολόγια της DAS.4 είναι επίσης διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

*Σημείωση: Τα βιομετρικά ρολόγια δεν υποκαθιστούν καμία ιατρική συσκευή και δεν πραγματοποιούν μετρήσεις με ακρίβεια, αλλά κατά προσέγγιση. Αξιοποίησε κάθε λειτουργία υγείας που διαθέτουν πάντα με την εξειδικευμένη καθοδήγηση του θεράποντα ιατρού σου.

Βρήκες ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Βιομετρικά ρολόγια: 6+6 λόγοι για να τα επιλέξεις»;
Διάβασε περισσότερα κείμενα γύρω από την τεχνολογία των
smartwatch στο DAS.4 blog.